V2.0
DE EN ES FI FR IT NL NO SV

BESCHRIJVING VAN HICONNECT-SERVICE

1. ALGEMEEN

HiConnect is een webportaal (hiconnect.hiab.com) voor Hiab-klanten dat hun toegang verschaft tot gegevens en informatie in relatie tot hun verbonden apparatuur, waarmee zij de productiviteit, efficiëntie en veiligheid van hun bedrijf en de verbonden Hiab-apparatuur kunnen verbeteren. De gebruikers kunnen dankzij het HiConnect-portaal de status controleren, de service effectiever plannen en de inzet van elke eenheid en iedere bedienaar verbeteren.

2. FUNCTIES VAN HICONNECT

2.1 Accountmanagement

HIAB beheert de gebruikersaccounts van de klant en maakt deze op verzoek van de klant. Nadat de registratie is voltooid, wordt er een e-mail verzonden naar de gebruiker, zodat de gebruiker het wachtwoord kan wijzigen. Iedere gebruiker is gekoppeld aan een unieke klantaccount en aan de eenheden die aan diezelfde klantaccount zijn verbonden. HIAB beheert de koppeling tussen gebruiker, klantaccount en verbonden eenheden.

2.2 Gebruik van het portaal

Nadat het wachtwoord is gewijzigd, kan de gebruiker zich aanmelden bij hiconnect.hiab.com met het e-mailadres waarmee de gebruiker is gemaakt en het wachtwoord dat de gebruiker heeft opgegeven.

Het portaal is verdeeld in 4 (vier) secties:

2.2.1. “Overzicht” (https://hiconnect.hiab.com/app)

De overzichtssectie fungeert als homepage voor het portaal en wordt vooral gebruikt om een overzicht van de actuele situatie te krijgen. De gebruiker kan zien hoeveel eenheden kampen met achterstallig onderhoud en kan de actuele meldingen en een lijst met laatste berichten binnen het voertuigpark bekijken.

2.2.2. Service (https://hiconnect.hiab.com/app/service)

In de servicesectie kan de gebruiker alle toekomstige onderhoudsbeurten controleren, uitgesplitst naar Achterstallig (onderhoudsdatum in het verleden) en Aankomend (onderhoudsdatum in de toekomst). Deze sectie bevat ook een afzonderlijke pagina met een lijst van alle servicebeurten die zijn uitgevoerd voor de verbonden apparatuur. Het informatieniveau varieert, afhankelijk van degene die een onderhoudsbeurt heeft verricht; er kan uitsluitend een informatieniveau worden weergegeven als de apparatuur een servicebeurt heeft gekregen van een erkende Hiab-onderhoudsmonteur.

2.2.3 Meldingen (https://hiconnect.hiab.com/app/notifications)

Via de meldingensectie heeft de gebruiker toegang tot de waarschuwingsberichten die zijn afgegeven als gevolg van een onjuist gebruik van de verbonden apparatuur. Dit betekent meestal een situatie die een risico vormt voor de veiligheid of die leidt tot een verminderde bedrijfsefficiëntie.

2.2.4. Bediening (https://hiconnect.hiab.com/app/operation)

In de bedieningssectie kan de gebruiker de prestatie-indicatoren van de apparatuur analyseren, zoals aantal cycli, bedrijfstijd, gebruikte hefcapaciteit, reistijd en -afstand. De gebruiker kan ook in grafieken de ontwikkeling van de indicatoren analyseren. Deze sectie bevat ook een kaartoverzicht van het voertuigpark met actuele posities, afgelegde routes en onderhoudslocaties in de buurt.

2.2.5. “Instellingen”

In de instellingssectie kan de gebruiker algemene informatie over het bedrijfsaccount beheren, instellingen voor meldingen bewerken, machine-instellingen.